Ελασσόνα

Το Μνημείο-Κιόσκι εις μνήμην των Συμεών Σαββίδη-Ευάγγελου Αλεξίου, θα είναι πάντα φιλόξενο για κυνηγούς και κατοίκους

Στις πλαγιές του Φλαμπούρου και της Ολυμπιάδας, απέναντι από τον μυθικό χιονισμένο Όλυμπο, κατασκευάστηκε το Μνημείο-Κιόσκι εις μνήμην της οικογένειας του Συμεών Σαββίδη και του Ευάγγελου Αλεξίου, που χάθηκαν ξαφνικά τα τελευταία έτη από τη ζωή, απροσδόκητα, σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης στην περιοχή του Ολύμπου και του διευρυμένου Δήμου Ελασσόνας.

Η αγάπη τους για το κυνήγι ήταν κάτι ευρέως γνωστό στην περιοχή και τους συμπολίτες τους καθώς και η αλληλεγγύη, συμμετοχή, βοήθεια και προσφορά στον τόπο που γεννήθηκαν.

Ο Συμεών Σαββίδης και ο Βαγγέλης Αλεξίου αποτέλεσαν δύο εμβληματικές προσωπικότητες που τίμησαν την κυνοφιλία και αποτελούσαν παράδειγμα προς μίμηση για την κυνηγετική κοινότητα.

Το Μνημείο προς τιμήν τους, κατασκευάστηκε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας, τους Φίλους του Ευάγγελου Αλεξίου και τις οικογένειες των δύο συμπολιτών που έφυγαν αλλά δεν ξεχάστηκαν.

Δεν ξεχάστηκαν και συνεχίζουν μέσα από αυτήν την ενέργεια του φορέα μας, να “βοηθούν” και να ξεκουράζουν τους συναδέλφους κυνηγούς στο κιόσκι που κατασκέυασε ο Λάζαρος Χατζειπίδης αφιλοκερδώς και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό, όπου οι ίδιοι μπορούν με τη σειρά τους εν έτει 2021, επίσης, να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνημείο, να πιουν νερό, να ξεδιψάσουν και να ξεκουραστούν.

Συμεών και Βαγγέλη, δεν σας ξεχνάμε…

Οικογένεια Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας

Previous ArticleNext Article