Ελασσόνα

Το “λιθαράκι” του Μάξιμου στο ΑΤ Ελασσόνας

Η καλή συνεργασία που έχει σε θεσμικό επίπεδο ο Μάξιμος Χαρακόπουλος -ως πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής που περνούν τα νομοσχέδια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη- με τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, φαίνεται πως έχει θετικό αντίκτυπο και για τα ζητήματα της ΕΛΑΣ σε επίπεδο Λάρισας.

Ο Μάξιμος, μεθοδικός όπως πάντα, πήγε προετοιμασμένος στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον υπουργό, αποφασισμένος να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επίλυση του προβλήματος στέγης του ΑΤ Ελασσόνας. Έχοντας ενημερωθεί από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας ταξίαρχο Στέργιο Μαντζιώκα -την Κυριακή της Ορθοδοξίας, στη γενέτειρά του την Τσαριτσάνη- και με την επιστολή του δήμου Ελασσόνας, που του κοινοποιήθηκε, έσπευσε στην Κατεχάκη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος όταν ενημερώθηκε ότι είναι αδύνατη η πρόσβαση σε ΑμεΑ, αλλά και δυσχερής σε ηλικιωμένους, στο υφιστάμενο κτήριο που στεγάζει το ΑΤ, έδωσε εντολή σε συνεργάτες του να συνεννοηθούν με τον δήμο και τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλία για τη δρομολόγηση της ανέγερσης νέου κτίσματος στο οικόπεδο που παραχωρεί ο δήμος Ελασσόνας.

Έβγαλε είδηση η συνάντηση του Μάξιμου, αρκεί τώρα όλοι να “τρέξουν” γρήγορα τις διαδικασίες…

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article