Αθλητισμός

Το… γύρισε και νίκησε ο Ευαγγελισμός!

Η Αναγέννηση Ευαγγελισμού μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα σε μία δύσκολη έδρα, αυτή του Ολύμπου Καρυάς, όμως έφτασε στην ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2 – 1 για την 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν νμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το παιχνίδι, καθώς ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ σχεδόν από τα… αποδυτήρια. Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καλαϊτζίδης έκανε το σουτ, ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Θωμάς Δάσσιος με προβολή έκανε το 0 – 1.

Στη συνέχεια ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ευαγγελισμού κατάφεραν να ανακάμψουν και σχετικά γρήγορα επανέφεραν τις ισορροπίες στο ματς. Όταν στο 25ο λεπτό του αγώνα, ο Φάκας με ιδανικό τελείωμα από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1 – 1.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί και δέκα λεπτά αργότερα, ο Τόλιος με όμορφη ενέργεια νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 1 – 2 για την ομάδα του! Στη συνέχεια του παιχνιδιού, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, δεν είχαμε καμία αλλαγή στο σκορ, με το 1 – 2 να μένει μέχρι το τέλος.

Τα Γκολ

1 – 0 5′ Δάσσιος Θ.
1 – 1 25′ Φάκας.
1 – 2 35′ Τόλιος.

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Καρυάς (Χρήστος Δάσσιος): Καβαρατζής Ελ., Δάσσιος Κ., Δάσσιος Γ., Στεργιούλας (65′ Παπατριανταφύλλου), Δημητρίου (46′ Μανούσιος), Μανίκας Ακ., Αλεξόπουλος, Δάσσιος Θ., Καλαϊτζίδης, Χάμος, Δάσσιος Ορ.

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Μπουσνάκης, Λιούρας, Γκαραβέλης, Βαλατσός, Τσάτσος, Γραμμένος, Λαγιόκαπας Ευρ. (60′ Κότυλης), Μπαλατσός (46′ Πρακατές), Τόλιος, Φάκας (60′ Λαγιόκαπας Λ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Αναγνωστόπουλος, Πουρουτίδης.

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article