Ελασσόνα

Το “ευχαριστώ” του Γάτσα στον Αγοραστό…

Σε ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Γάτσα ως προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό επισημαίνονται τα εξής:
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για τη μελέτη, τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση του μεγάλου έργου των δύο ραμπών μέσα στην κοίτη του Τιταρήσιου ποταμού στις κοινότητες Ευαγγελισμού και Μαγούλας Ελασσόνας.
Αποτελούσε για χρόνια ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Ευαγγελισμού και της Μαγούλας, το οποίο υποστηρίξαμε με έμφαση και για το οποίο βρήκαμε θετική ανταπόκριση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό.
Το έργο της κατασκευής των δύο ραμπών χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της περιφέρειας και ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ειδική μνεία θέλω να κάνω στη συμβολή του αντιπεριφερειάρχη τεχνικών έργων κ. Στέλιου Δημότσιου, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση του αιτήματος και την εκπόνηση της μελέτης, στον οποίο κάτοικοι του Ευαγγελισμού και της Μαγούλας ζήτησαν να του μεταφέρω τις θερμές τους ευχαριστίες.
Previous ArticleNext Article