Ελασσόνα

Το «ευχαριστώ» των παιδιών και των εκπαιδευτικών του 2ου Ν/Γ Ελασσόνας

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Περ. Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας:

Με την επιστολή αυτή , η Δ/νση, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του 2ου Ν/Γ Ελασσόνας , σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ευγενική σας χορηγία προς το σχολείο μας.

Η άμεση ανταπόκριση με την αποστολή του υλικού που σας ζητήσαμε (βιβλία, επιτραπέζια παιγνίδια, αναλώσιμο υλικό ) μας γέμισε με ιδιαίτερη χαρά, γιατί η δωρεά αυτή θα βελτιώσει την ποιότητα της εκπαίδευσης, των παιδιών μας σε όλους τους τομείς.

Επιπλέον, η προσφορά αυτή ενισχύει ηθικά το εκπ/κό προσωπικό μας, αφού, με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζεται η προσπάθειά του, για την όσο το δυνατό καλύτερη και ποιοτικότερη εκπ/ση των παιδιών, εξυπηρετεί τις ανάγκες υλοποίησης των στόχων του Νηπιαγωγείου και προσφέρει στα παιδιά μας νέες γνώσεις και εμπειρίες.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της αξιέπαινης πράξης του ιδρύματος, για την προσχολική αγωγή.

Γι αυτό λοιπόν, ο Σύλλογος διδασκόντων, τα παιδιά καθώς και οι γονείς μέσω της παρούσας επιστολής, ευχαριστούμε βαθύτατα το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά και επιπλέον επισυνάπτουμε ζωγραφιές των παιδιών που φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για τη δωρεά και σας ενημερώνουμε, πως η επιστολή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου μας και θα δημοσιευτεί τον τοπικό τύπο.

το έργο σας, σας ευχόμαστε υγεία και δημιουργική.

Previous ArticleNext Article