Ελασσόνα

Το διασκέδασαν με την ψυχή τους στο πανηγύρι της Τσαριτσάνης (ΦΩΤΟ)

Ένα όμορφο πανηγύρι διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος της Τσαριτσάνης το περασμένο Σάββατο όπου σε μια κατάμεστη πλατεία ο Σύλλογος παρουσίασε την υπέροχη ορχήστρα που κράτησε συντροφιά στον κόσμο με τα ωραία τραγούδια της μέχρι αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί..
“Ηταν γεμάτη” , όπως μας λέει και το λαϊκό άσμα..
Όντως η πλατεία της Τσαριτσανης ήταν γεμάτη και είχε ένα δροσερό αεράκι, μέχρι στις 4 περίπου το πρωί διασκεδάσαμε στην όμορφη πλατεία μας το πανηγύρι που οργάνωσε ο Morfotikos Sillogos Tsaritsanis του χωριού
Ήταν μια υπέροχη βραδιά, δροσερή και αρκετά διασκεδαστική. Ο Μορφωτικός σύλλογος του χωριού με οργάνωσε αυτή την βραδιά όπως κάθε χρόνο την καθιέρωσε του Αγίου Παντελεήμονα και έτσι έγινε θεσμός πλέον στο χωριό μας να γιορτάζουμε μια βραδιά του Αγίου Παντελεήμονα..
Την μουσική αυτή βραδιά και το πανηγύρι του Συλλόγου χαιρέτησε και κ. Νίκος Γάτσας Δήμαρχος Ελασσόνας όπου παραβρέθηκε προσκεκλημένος και με τον αντιδημάρχο κ. Κώστα Πασχόπουλο και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους για τις επόμενες εκλογές..
Στην ομιλία του αναφέρθηκε πως στηρίζει τους συλλόγους του χωριού μας και θα υπάρξει ακόμη περαιτέρω βοήθεια από την πλευρά του Δήμου προς όλους τους συλλόγους για τις προσπάθειες που κάνουν να διατηρούν τα έθιμα και τις παραδόσεις του κάθε τόπου ..
Βέβαια οι καλοκαιρίατικες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου δεν σταματούν και έτσι την Πέμπτη που μας έρχεται 3 Αυγούστου οργανώνει πάλι το River party για την νεολαία στην όμορφη τοποθεσία μας εδώ στην Τσαριτσάνη, στην όμορφη και δροσερή Κρυόβρυση στο ποτάμι στον Οβρέο όπως θυμόμαστε οι παλαιότεροι.. και την επόμενη Κυριακή 6 Αυγούστου διοργανώνει την πεζοπορία στο ξωκλήσι του Αϊ Σωτήρα όπως κάθε χρόνο στην γιορτή του Αγίου..

Δείτε φωτογραφίες:

κείμενο- φωτο: Β. Σαπουνάς / Τσαριτσάνη “news”

Previous ArticleNext Article