Αθλητισμός

To πρόγραμμα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νεανίδων

VOLEY

Έγινε η κλήρωση του προγράμματος της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων . Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τέσσερις ομίλους και ξεκινούν την Πέμπτη 8 Μαρτίου ενώ ολοκληρώνονται στις 10 του μήνα.
Τα γήπεδα των αγώνων θα ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη 1/3 από την ΕΟΠΕ.
Η κληρωτίδα έβγαλε, την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας, τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, την αντίστοιχη πρωταθλήτρια ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας ,ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, την δευτεραθλήτρια ομάδα της Ηπείρου , Α.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και τον ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ως δευτεραθλήτρια ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας.
Αυτό που απομένει είναι η οριστικοποίηση της πόλης που θα φιλοξενήσει τον όμιλο αφού τον άλλο όμιλο, θα το φιλοξενήσει η ΕΑΛ, στη Λάρισα.
Αίτηση κατέθεσε και η ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, με σοβαρές όπως πληροφορηθήκαμε αξιώσεις να φιλοξενήσουμε και πάλι τον όμιλο..
Ο έτερος όμιλος της Βόρειου Ελλάδας, απαρτίζεται από τις ομάδες: ΕΑ.ΛΑΡΙΣΑΣ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ..
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το 3ήμερο 8-9-10 Μαρτίου, σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου και οι δύο πρώτες ομάδες των δύο ομίλων του Βορρά, όπως και του Νότου, θα προκριθούν στην 8άδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και διασταυρωθούν μεταξύ τους , ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν, για να προκριθούν στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου.
To πρόγραμμα του ομίλου που συμμετέχει ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ είναι:

Β’ όμιλος

Πέμπτη 8 Μαρτίου – 1η αγωνιστική

Ένωση Ελασσόνας – Γιάννενα
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Άρης
Παρασκευή 9 Μαρτίου – 2η αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ένωση Ελασσόνας
Άρης – Γιάννενα
Σάββατο 10 Μαρτίου – 3η αγωνιστική

Γιάννενα – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Ένωση Ελασσόνας – Άρης

Previous ArticleNext Article