Ελασσόνα

Τιμήθηκαν Βάλλας και Νάσης σε μια ποδοσφαιρική γιορτή που διοργάνωσε η ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Π.Ο.Ε. και η διοίκηση της ομάδας διοργανώνοντας μια εξαιρετική ποδοσφαιρική βραδιά και γιορτή, τίμησαν τα ντόπια ινδάλματα τους, τον Σπύρο Βάλλα και τον Παναγιώτη Νάση για την προσφορά τους στο ελασσονίτικο ποδόσφαιρο, στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του “Hamos Place”.

Σε μια βραδιά συγκίνησης και πολλαπλών μηνυμάτων για το αύριο του ελασσονίτικου ποδοσφαίρου, τιμήθηκε και η περσινή ομάδα Κ12 που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Νομού Λάρισας.

Μετά τις τιμητικές διακρίσεις, ακολούθησε η κοπή πίτας των τμημάτων υποδομής, παρουσία του Προέδρου Χρήστου Αγοραστού, του μεγαλομέτοχου της ομάδας Άλκη Χατζηβασίλη, των μελών του διοικητικού συμβουλίου, των προπονητών της Ακαδημίας, γονέων, φιλάθλων και πλήθος κόσμου, για να κλείσει η βραδιά με την ορχήστρα των αδερφών Παπουλιά, με χορό και μουσική μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτων, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, παράγοντες του ποδοσφαίρου, πρώην πρόεδροι του Π.Ο.Ε., μικροί ποδοσφαιριστές, αθλητές ενώ την βραδιά συντόνισαν οι δημοσιογράφοι κ.κ. Οικονόμου και Κέλλας, αντίστοιχα.

elassona-city.gr

Previous ArticleNext Article