Λάρισα

Θρήνος στο Αργυροπούλι για τον θάνατο του 38χρονου Ανδρέα Λιούμη

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία του Αργυροπουλίου η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 38χρονου Αργυροπουλίτη Ανδρέα Λιούμη ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Ο άτυχος 38χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα όπου δούλευε το τελευταίο διάστημα από αστυνομικούς οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από άτομα της οικογένειας και του φιλικού του περιβάλλοντος οι οποίοι ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε σε επίμονα τηλεφωνήματά τους.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τους γονείς και τον αδελφό του, ενώ για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή από την ολοκλήρωση της οποίας εξαρτάται και ο χρόνος της κηδείας του που θα γίνει στο Αργυροπούλι.

Στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στο Αργυροπούλι θα ψαλεί αύριο Τρίτη 18 Μαΐου στις 7 μ.μ., σε στενό οικογενειακό κύκλο, η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Ανδρέα Λιούμη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τραγικές φιγούρες τους γονείς του Αντώνη – Αννα Λιούμη, τον αδελφό του Θεόδωρο Λιούμη, παππούδες θείους και ξαδέλφια.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 6.30 μ.μ.

Πηγή: paidis.com

Previous ArticleNext Article