Ελασσόνα

Θρήνος: Αντιπρόεδρος του Οικονόμου Τσαριτσάνης ο 46 χρονος γιατρός που εξέπνευσε στη ΜΕΘ του ΙΑΣΩ

Μεγάλη θλίψη και θρήνος στην Τσαριτσάνη για την απώλεια του 46χρονου γιατρού Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, ο οποίος εξέπνευσε στην ΜΕΘ του ΙΑΣΩ.
Ο γιατρός είχε υπέστη βαρύ εγκεφαλικό τελειώνοντας την υπηρεσία του στο Νοσοκομείο του Βόλου. Μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αλλά δεν άντεξε και το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο απότομα.
Την τραγική είδηση της απώλειάς του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook, ο καλός του φίλος Βαγγέλης Σαπουνάς, ο οποίος αναφέρει τα εξής συγκινητικά λόγια:
Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα,
αγαπητέ μου φίλε μου , καλό σου ταξίδι.
Σαν κεραυνός έπεσε στο χωριό μας στην Τσαριτσάνη, η είδηση του θανάτου σου .
Ήσουν άτυχος 46χρονος, γιατρός στο Νοσοκομείο Βόλου, που λίγες ημέρες πριν κατέρρευσες έξω από το “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο , μόλις είχες τελειώσει την εργασία σου, ύστερα από το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστης..
Η είδηση του θανάτου σου σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλους τους κατοίκους εδώ της Τσαριτσάνης και σε όλους τους φίλους σου.
Αγάπησες την επιστήμη σου και εργάστηκες με ζήλο και αφοσίωση στο Νοσοκομείο Βόλου όπου υπηρετούσες , ως γιατρός ,αγάπησες την αρραβωνιαστικιά σου Ιφιγένεια Βίτκου , αγάπησες το χωριό μας και την ομάδα μας τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αφού ήσουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος της ομάδας μας και τέλος αγάπησες και εμάς τους Τσαρτσιανιώτες, σαν να ζούσες χρόνια εδώ και ήσουν ενεργό μέλος της κοινωνίας μας.
Έφυγες νωρίς φίλε από αυτή τη ζωή και ήσουν τόσο νέος επιστήμονας.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Μητέρα σου , στον αδερφό σου και στην αραβωνιαστικιά σου Ιφιγένεια..
Καλό σου ταξίδι φίλε..
Καλό παράδεισο να έχεις..
Previous ArticleNext Article