Κόσμος

«Θρίλερ» με τον θάνατο γνωστού influencer – Η σορός του βρέθηκε διαμελισμένη

O 41χρονος Fernando Pérez Algaba, γνωστός influencer στην Ισπανία, αγνοούνταν μέχρι που το σώμα του εντοπίστηκε από παρέα παιδιών διαμελισμένο μέσα σε βαλίτσα.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως αφού τα παιδιά βρήκαν μια κόκκινη βαλίτσα γεμάτη με ανθρώπινα μέλη ενώ έπαιζαν στην πόλη Ingeniero Budge, στην επαρχία Μπουένος Άιρες, την Κυριακή, ανέφερε το Jam Press.

Οι γονείς των παιδιών ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία επιθεώρησε το πακέτο και σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν τα πόδια και τον πήχη του θύματος, ενώ ανακάλυψαν και το χέρι του σε ένα ρέμα.

H εφημερίδα El Pais σε σχετικό ρεπορτάζ αποκάλυψε πως την Τετάρτη οι Αρχές εντόπισαν το κεφάλι και τον κορμό του θύματος.

Ο τρόπος που έχει ακρωτηριαστεί η σορός του Algaba δείχνει πως πρόκειται για δουλειά επαγγελματία. Εν τω μεταξύ, η νεκροψία που ακολούθησε αποκάλυψε ότι το θύμα είχε πυροβοληθεί τρεις φορές πριν από τον τεμαχισμό.

Η αστυνομία αναγνώρισε τον Algaba από τα δακτυλικά του αποτυπώματα και επίσης από τα διακριτικά τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο influencer είχε κηρυχθεί αγνοούμενος από την περασμένη Τρίτη.

Είχε συγκεντρώσει εκατομμύρια ενοικιάζοντας πολυτελή οχήματα και πουλώντας κρυπτονομίσματα, τα οποία διαφήμιζε συχνά στους 900.000 ακολούθους του στο Instagram.

Ο influencer, ο οποίος ζούσε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, φέρεται να έμενε στην Αργεντινή για μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία του.

Ο Algaba φέρεται να είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα και έπρεπε να επιστρέψει τα κλειδιά στις 19 Ιουλίου, αλλά δεν εμφανίστηκε ούτε απάνταγε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Σύμφωνα με το New York Post, η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο για τον θάνατο του Algaba. Και ενώ το κίνητρο πίσω από την δολοφονία παραμένει ασαφές, οι Αρχές υποψιάζονται ότι ο influencer σκοτώθηκε για τα πολλά χρέη του.

 

Αυτό σηματοδότησε ένα τραγικό τέλος για τον επιχειρηματία, γνωστό από τους φίλους του ως Lechuga (μαρούλι), ο οποίος άρχισε να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών.

«Ξεκίνησα με ένα ποδήλατο και ένα κουτί και άρχισα να πουλάω σάντουιτς», είχε δηλώσει ο Algaba, ο οποίος φέρεται να αποφοίτησε αγοράζοντας οχήματα για να τα επισκευάσει και να τα μεταπωλήσει.

Η αφοσίωσή του φέρεται να απέδωσε καρπούς, καθώς στα 24 του χρόνια είχε μια μεγάλη αποθήκη γεμάτη αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και τζετ σκι υψηλών προδιαγραφών.

Στη συνέχεια, ίδρυσε μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και τζετ σκι στο Μαϊάμι, προτού τα μαζέψει και μετακομίσει στη Βαρκελώνη νωρίτερα φέτος.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων του, ασχολήθηκε με τα κρυπτονομίσματα από ένα γραφείο στο Μπουένος Άιρες με περισσότερους από 25 υπαλλήλους.

Ωστόσο, είχε συσσωρεύσει πολλά χρέη στην εφορία της Αργεντινής, ενώ η εταιρεία του, «Motors Lettuce SRL», άρχισε να εκδίδει ακάλυπτες επιταγές λιγότερο από ένα χρόνο μετά την ίδρυσή της τον Ιανουάριο του 2018.

Ο επιχειρηματίας είχε επίσης αφήσει ένα σημείωμα στο τηλέφωνό του, στο οποίο ισχυριζόταν ότι είχε χάσει πολλά χρήματα επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα, ανέφερε η La Nacion.

Και τα προβλήματά του δεν περιορίζονταν στον επιχειρηματικό τομέα. Φέρεται να είχε έρθει σε σύγκρουση με την Barra Bravas, μια βίαιη συμμορία που εμπλέκεται έντονα στην ποδοσφαιρική σκηνή της Αργεντινής, η οποία φέρεται να απαίτησε να τους πληρώσει ένα δάνειο 40.000 δολαρίων. «Αν μου συμβεί κάτι, όλοι έχουν προειδοποιηθεί», έγραψε σε ένα μήνυμα.

Ο αδελφός του, Rodolfo Pérez Algaba, δήλωσε ότι δεν ήταν σίγουρος αν ο αδελφός του εμπλέκεται με το εγκληματικό κύκλωμα, αλλά επιμένει ότι «δεν ήταν απατεώνας», όπως πολλοί φέρονται να ισχυρίζονται, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

in.gr

Previous ArticleNext Article