Ελασσόνα

Θλίψη: Πέθανε η Ελασσονίτισσα γιατρός Καίτη Κελεπούρη

Σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Σκριάπας και το  Δ.Σ. του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της γιατρού από το Πύθιο Ελασσόνας, Καίτη Κελεπούρη που δυστυχώς έφυγε από την ζωή:

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς , η αγαπημένη μας Καίτη Κελεπούρη, η γιατρός μας, η συμμαθήτριά μου, η οραματίστρια, η εθελόντρια της κοινωνικής προσφοράς , «έφυγε» για τη Γειτονιά των Αγγέλων.

Η Καίτη ήταν η ψυχή του Πολιτιστικού συλλόγου Πυθίου » Ο Πύθιος Απόλλωνας» και επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ελασσονιτών «Δίκτυο Περραιβία», που τόσα χρόνια με αγάπη, με αγώνα, με θυσίες, πρόσφερε στο ιστορικό χωριό Πύθιο Ολύμπου, αλλά και συνολικά σε όλο τον Δήμο Ελασσόνας και τη Θεσσαλία !

Θερμότατα συλλυπητήρια από όλο το ΔΣ του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» στον αγαπημένο της σύζυγο ,Μιχάλη , στα δύο άξια παιδιά της και στην ευρύτερη οικογένειά της!

Θα μας λείψεις Καίτη για την αρχοντιά σου , για το όραμά σου ,για την αγωνιστικότητά σου, για την επιστήμη σου, για την προσφορά σου ,για τον καλό σου το λόγο, για το καλό σου παράδειγμα!

Σίγουρα ο κόσμος μας έγινε φτωχότερος!

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου συμμαθήτρια! Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Ολύμπου, που τόσο αγάπησες και θα σε δεχτεί σήμερα στην αγκαλιά του.

ΣΚΡΙΑΠΑΣ ΚΩΝ-ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ-ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ Κ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ-ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ- ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ ΑΓΛΑΪΑ-ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»

Previous ArticleNext Article