Ελασσόνα

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ελασσονίτης δικαστικός Δημήτρης Γιαμούζης

Από τη ζωή έφυγε χθες ο γνωστός στην κοινωνία του Βόλου, δικαστικός Δημήτρης Γιαμούζης, που κατάγονταν από την Ελασσόνα και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας.

Ο εκλιπών ευτύχησε  να δει δύο εξαίρετα παιδιά ,που διακρίνονται στο χώρο της επιστήμης και της κοινωνικής προσφοράς.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του ο κ.Σκριάπας, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλασονιτών Μαγνησίας » Πάντα ήρεμος, σκεπτόμενος , ευγενής , με έναν καλό λόγο για όλους, σοβαρός στις κρίσεις του και πολύτιμος φίλος και συνοδοιπόρος για όλους μας! Θα μας λείψεις φίλε Δημήτρη, μα πιο πολύ θα λείψεις στην όμορφη οικογένειά σου, που σε τίμησε και θα σε τιμά πάντα , για τη λαμπρή σου πορεία και  για την προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία!! Καλό Ταξίδι σεβαστέ και αγαπημένε μας  Φίλε!  Ο Αγησίλαος , ο Δημήτρης , ο Νίκος και τόσοι άλλοι σε περιμένουν στη γειτονιά των Αγγέλων! Ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας  ,του οποίου υπήρξες ιδρυτικό και επίλεκτο Μέλος του από την ίδρυσή του,  το 1994 μέχρι σήμερα, θα σε θυμάται και θα σε τιμά πάντα!! Καλό σου ταξίδι!»

Η κηδεία του εκλιπόντος τελέστηκε χθες Πέμπτη 8/7/2021 , από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στον Βόλο στις 5 το απόγευμα.

Πηγή: magesianews.gr

Previous ArticleNext Article