Λάρισα

THINQ PR – Η εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με «Νόημα και Ηθική

Η εταιρία ΤΗΙΝQ PR, εταιρία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων έκλεισε με επιτυχία τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Δραστηριοποιούμενη στην Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία η THINQ PR προσφέρουμε μια ευρεία αλλά και ενδιαφέρουσα γκάμα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών όπως Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, Σχέσεις με τα ΜΜΕ, Διοργανώσεις πάσης φύσεως Εκδηλώσεων, Marketing και Διαφήμιση καθώς και Αθλητικό Management.

Στην THINQ PR θα βρείτε έναν συνεργάτη που θα αναλάβει και θα φέρει εις πέρας με επιτυχία το έργο που θα μας ανατεθεί αφήνοντας χρόνο στους πελάτες μας να επικεντρωθούν στο έργο τους ή/και στη λειτουργία της επιχείρησής τους..
Εργαζόμαστε με σύστημα και με στόχο ώστε προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συνεργαζόμαστε δε με έμπειρα στελέχη Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων, HR, CSR, Marketing αλλά και Οικονομολόγους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Υπάρχουν πάντα περιθώρια συνεχούς εκπαίδευσης των συνεργατών μας καθώς και βελτίωσης των σύγχρονων πρακτικών που χρησιμοποιούμε στην Εταιρία.

Κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα αλλά επηρεάζουν επί τω βελτίω την εικόνα της Εταιρίας μας δίνοντας ένα εύληπτο τρόπο σε όλα τα στάδια της προσέγγισης των πελατών μας, των υπηρεσιών μας αλλά και της Εταιρίας μας με μετρήσιμα μεγέθη.

Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι αναδεικνύουμε την πίστη μας στην αξία της «αυτοδέσμευσης» για την βέλτιστη λειτουργία της αγοράς με απόλυτο σεβασμό στην ελευθερία των συναλλαγών.

Οι καλές πρακτικές και οι ακολουθούμενοι από εμάς αυστηροί κανόνες δεοντολογίας, βάζουν ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο μέτρου και λογικής στην επικοινωνία με τους πελάτες μας, επ’ ωφελεία και των δύο συμβαλλομένων.

Είναι προς το συμφέρον τόσο των πελατών μας όσο και της THINQ PR να λειτουργούμε σε ένα τέτοιο πλαίσιο αρχών εξασφαλίζοντας μια λογική και αξιοπρεπή διαδικασία και για τα δύο μέρη, εστιάζοντας αποτελεσματικά στα ζητούμενα που έχουν πραγματική αξία, χωρίς να παραγνωρίζουμε τους αστερίσκους ..

Οι οικονομικές συνθήκες της Ελληνικής αγοράς – παρά τον ακραίο ανταγωνισμό με σκοπό την επιβίωση, πολλές φορές χωρίς ηθικούς κανόνες στα χρόνια της «κρίσης» που μεσολάβησαν, δεν επέτρεψαν την συνεπή εκπαίδευση όλων στις καλές πρακτικές, θεωρούμε όμως ότι η κατάσταση της αγοράς, παρότι δύσκολη, τείνει βελτιούμενη έστω και οριακά.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι της THINQ PR, απευθυνόμενοι στους παλιούς αλλά και στους νέους μας φίλους/συνεργάτες/πελάτες, κάνοντας χρήση των δικών μας όρων δεοντολογίας, δεσμευόμαστε για τα παρακάτω:

1. Σεβασμό στα χρήματα του φίλου/συνεργάτη/πελάτη
2. Παραγόμενο προϊόν υψηλών προδιαγραφών για τις ανάγκες των πελατών μας με «Νόημα και Ηθική»
3. Σωστές επιλογές προβολής, που να πληρούν τις προδιαγραφές του διαφημιζόμενου αλλά και τις αρχές της Εταιρίας
4. Καθαρό Budget εντός πραγματικότητας και διαφάνεια παντού
5. Εμπιστευτικότητα σε ότι αφορά «ευαίσθητες πληροφορίες» και σεβασμός στην επένδυση χρόνου και χρήματος
6. Θαρραλέες αποφάσεις εκ μέρους και των δύο πλευρών, είναι προτιμότερο να λέμε «όχι» αν δεν λάβουμε την πληροφόρηση που χρειαζόμαστε ή αν δεν καλυπτόμαστε από τη διαδικασία.

Θα μας βρείτε στο www.thinqpr.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@thinqpr.gr.

Previous ArticleNext Article