Κόσμος

ΘΕΩΡΙΑ – ΣΟΚ για την πτήση της EGYPTAIR: μετεωρίτης χτύπησε το αεροσκάφος; (VID)

Μια νέα θεωρία συνωμοσίας αναπτύχθηκε σχετικά με την πτήση MS804 της EgyptAir, που συνετρίβη στη Μεσόγειο.
45345354

Μια νέα θεωρία συνωμοσίας αναπτύχθηκε σχετικά με την πτήση MS804 της EgyptAir, που συνετρίβη στη Μεσόγειο.
Την ώρα που το μυστήριο παραμένει και οι έρευνες για τα μαύρα κουτιά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η νέα θεωρία κάνει λόγο για μετεωρίτη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας τεράστιος μετεωρίτης, που ζύγιζε περίπου 10.000 τόνους, πέρασε την ατμόσφαιρα της Γης και έπεσε με ταχύτητα 67.000 χιλιομέτρων/ώρα.
Μάλιστα, η πτώση του μετεωρίτη έγινε την ίδια μέρα στην άλλη άκρη της Γης, και πιο συγκεκριμένα πάνω από την Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα κομμάτια από τον μετεωρίτη σκορπίστηκαν σε όλο τον πλανήτη, όπως στην Αργεντινή, στη Γροιλανδία, στην Αυστραλία και στη Μέση Ανατολή.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη νέα θεωρία, ένα από τα πολλά κομμάτια του μετεωρίτη είναι πολύ πιθανόν να χτύπησε το Airbus της EgyptAir.
Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πηγές, που αναφέρονται στην ύπαρξη μετεωρίτη υποστηρίζουν ότι η φωτιά που δήλωσε ότι είδε ένας ψαράς στον ουρανό τη στιγμή που εξαφανίστηκε το αεροσκάφος ήταν πιθανότατα ήταν αυτό που χτύπησε το Airbus.
Από την πλευρά τους, οι αιγυπτιακές Αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες, μέρα με τη μέρα είναι ακόμη πιο φειδωλές όσον αφορά στις πληροφορίες για την τραγωδία με τους 66 νεκρούς.
Έτσι, προς το παρόν, δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε η μηχανική βλάβη, ούτε η έκρηξη βόμβας και η αποσυμπίεση, ούτε η τρομοκρατική ενέργεια.

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/699567/theoria-sok-gia-tin-ptisi-tis-egyptair-meteoritis-xtypise-to-aeroskafos-vid#ixzz49mWOtjXC

Previous ArticleNext Article