Ελασσόνα

Θεοχάρης σε Κέλλα: Παράταση του προγράμματος Τουρισμός για όλους

«Το Υπουργείο Τουρισμού αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα για παράταση του Προγράμματος “Τουρισμός για όλους”, που λήγει 31 Δεκεμβρίου του 2020, έως το τέλος καλοκαιριού του 2021».

Αυτό ανέφερε στον αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, σε συνάντησή τους στο Υπουργείο.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων του ν. Λάρισας, άλλους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και δικαιούχους, που δεν έκαναν χρήση των σχετικών voucher λόγω του κορονοιού,  μετέφερε στον κ. Θεοχάρη το σχετικό αίτημα για παράταση του Προγράμματος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2021, καθώς  μια τέτοια εξέλιξη θα επιτρέψει και στους δικαιούχους του Προγράμματος να κάνουν διακοπές και στους επαγγελματίες του τουρισμού να ενισχυθούν οικονομικά, ώστε να επιτευχθούν οι δύο βασικοί στόχοι του Προγράμματος.

Ο κ. Θεοχάρης διαβεβαίωσε τον κ. Κέλλα, ότι το Υπουργείο αντιμετωπίζει θετικά το ζήτημα της παράτασης και αναμένεται η έγκριση για μεταφορά των σχετικών κονδυλίων για το 2021, από το Υπουργείο Οικονομικών.

 

Previous ArticleNext Article