Ελλάδα

Θάνατος 15χρονου: «Πέθανε από ανακοπή στον ύπνο του» λέει ο πατέρας του

Συγκλονίζει μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας του 15χρονου από την Ηλεία, ο οποίος πέθανε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του στο χωριό Λάλας.

Ο πατέρας του άτυχου εφήβου από τον Λάλα Ηλείας αναφέρει πως ο γιος του πέθανε από καρδιακό επεισόδιο, παθαίνοντας ανακοπή στον ύπνο του.

«Το παιδί μου έφυγε από καρδιακό επεισόδιο στο σπίτι. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έπαθε ανακοπή στον ύπνο του» δηλώνει και συγκλονίζει.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Διονύση έκανε και μία συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, αποχαιρετώντας τον 15χρονο γιο του, με τη φράση «καλό ταξίδι παλληκάρι μου». Συγγενείς και φίλοι συντετριμμένοι σχολιάζοντας προσπαθούν να δώσουν – όσο και αν γίνεται – κουράγιο στον άτυχο πατέρα.

Ο 15χρονος ήταν ένα πολύ καλό παιδί και εξαίρετος μαθητής. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι υπήρχε ιατρικό ιστορικό, καθώς ο άτυχος έφηβος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν, πιθανώς από μία ίωση που περνούσε τις τελευταίες μέρες.

Η σορός του άτυχου αγοριού έχει ήδη μεταφερθεί στην Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή, με τα αποτελέσματα να αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η κηδεία του αδικοχαμένου Διονύση θα γίνει αύριο (11.01.2023) στις 10.30 το πρωί στο χωριό Λάλας.

Ρεπορτάζ: Άννα-Τριανταφυλλιά Τσούτσα

newsit.gr

Previous ArticleNext Article