Λάρισα

Θανάσης Παιδής προς υποψήφιους μετά τις βάσεις: Είστε η ελπίδα για το λαμπρό μέλλον που αξίζει στον τόπο μας

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο Θανάσης Παιδής, απευθυνόμενος προς τους υποψήφιους των πρόσφατων Πανελλαδικών Εξετάσεων, δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ  όλους εσάς τους υποψήφιους – μαθήτριες και μαθητές – που συμμετείχατε, υπό ιδιότυπες συνθήκες μετά από μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, στη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Η συγκεκριμένη ήταν μία από τις πολλές μάχες που εσείς, οι νέοι άνθρωποι, θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας. Αυτές οι μάχες είναι αναμφίβολα σημαντικές, όμως πολύτιμες είναι και οι εμπειρίες που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από την πορεία προς τον στόχο. Αυτός είναι ο τρόπος για να κατακτήσετε τη δύναμη και τη γνώση, που αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για το μέλλον σας.

Σε όσους εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εύχομαι να αγαπήσετε την επιστήμη σας και αργότερα να την υπηρετήσετε με υπευθυνότητα. Σε εσάς που θα επαναλάβετε την συγκεκριμένη εξεταστική διαδικασία ή θα ακολουθήσετε άλλους δρόμους για την κατάκτηση της γνώσης, εύχομαι καλή δύναμη.

Όλοι σας είστε η ελπίδα για το λαμπρό μέλλον που αξίζει στον τόπο μας και να θυμάστε πάντα ότι πέρα από τον προορισμό, είναι εξίσου ή και περισσότερο σημαντικό το ταξίδι που σε οδηγεί σ’ αυτόν.

Θα είμαστε πάντα κοντά σας, σε εσάς, στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς σας, ώστε  όλοι μαζί να πετύχουμε το αύριο να είναι περισσότερο φωτεινό και πιο ελπιδοφόρο από το σήμερα» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Previous ArticleNext Article