Ελασσόνα

Θανάσης Παιδής: Πάντα κοντά στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης

Στην όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε σε ειδικό χώρο στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής… Ο λόγος για το εορταστικό bazaar,το οποίο διοργανώθηκε από το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις δημιουργίες των μικρών μαθητών, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του τόσο στη συγκεκριμένη δράση, όσο και στη συνολική παρουσία της σχολικής μονάδας.

Παράλληλα, συνεχάρη θερμά τον Διευθυντή Αχιλλέα Ζανιά, όπως επίσης και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης, καθώς ο αγώνας που δίνουν καθημερινά έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για τα παιδιά.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισήμανε τα εξής:

«Όμορφα συναισθήματα μας γέμισε η παρουσία στο εορταστικό bazaar το οποίο πραγματοποιήθηκε από το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης, καθώς είχαμε τη δυνατότητα να δούμε από κοντά τις εξαιρετικές δημιουργίες των μικρών μαθητών που αποτελούσαν τους πρωταγωνιστές της δράσης.

Αυτές ακριβώς οι δημιουργίες ήταν που συγκίνησαν τους συμπολίτες, οι οποίοι έσπευσαν με έμπρακτο τρόπο να στηρίξουν το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης καθώς έχει ξεχωριστή παρουσία στον χώρο της Ειδικής Αγωγής.

Εμείς είμαστε διαχρονικά αρωγοί στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης σε ότι αφορά τις προσπάθειες για ενίσχυση και αναβάθμισή του σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, είμαστε πάντα κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, όπως επίσης και στους γονείς, ώστε να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα που ανακύπτουν και να παρέχεται το σπουδαίο έργο απρόσκοπτα.

Η Ειδική Αγωγή ήταν, είναι και θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, καθώς η προσφορά της στα παιδιά είναι αναντικατάστατη» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Previous ArticleNext Article