Λάρισα

Θανάσης Παιδής: Δωρεά στο Σωματείο Φλόγα αντί Εκδηλώσεων

“Να κάνουμε τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρίες προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης”

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Πάντοτε πίστευα και πιστεύω ότι τα λόγια περισσεύουν και οι πράξεις μένουν. Σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία πορεύομαι με τις πράξεις, πάντα κοντά σε όλους τους πολίτες και μακριά από εντυπωσιασμούς. Σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισα να μην διοργανώσω καμία κοινωνική εκδήλωση, εκτός από τις ομιλίες μου. Διαθέτω τα χρήματα που θα ξοδευόταν σε αυτές τις εκδηλώσεις στο σωματείο Φλόγα, που υποστηρίζει τα Άτομα με Αναπηρίες και τις οικογένειές τους.

Στην πόλη μας έχουμε πολλά σωματεία που προσφέρουν στα Άτομα με Αναπηρίες. Όλοι οι άνθρωποι και οι οργανισμοί που υποστηρίζουν τα Άτομα με Αναπηρίες αξίζουν τη βοήθεια και τη στήριξή μας. Επιλέξαμε τη Φλόγα συμβολικά. Η Φλόγα προσφέρει υποστήριξη, φροντίδα και διέξοδο σε Άτομα με Αναπηρίες και τις οικογένειές τους για σχεδόν δύο δεκαετίες. Σας προσκαλώ όλους να ενισχύσουμε είτε μέσω οικονομικής ενίσχυσης, είτε μέσω εθελοντικής δράσης την ανιδιοτελή προσφορά των μελών της Φλόγας, καθώς και των πολλών άλλων σωματείων της πόλης μας που προσφέρουν στα Άτομα με Αναπηρίες. Θέλω να αξιοποιήσω την ευκαιρία της υποψηφιότητας μου για να ευαισθητοποιήσω, όσο περισσότερους συμπολίτες μου μπορώ.

Δεσμεύομαι ότι ένα από τα πρώτα μελήματά μου, εφόσον εκλεγώ, είναι να κάνουμε τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρίες προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης. Ως πολιτεία οφείλουμε να φτιάξουμε ένα δίχτυ προστασίας για τα Άτομα με Αναπηρίες και τις οικογένειές τους. Πολλές φορές έχω κάνει δημόσιες εκκλήσεις και έχω ζητήσει τη βοήθειά σας για παιδιά που είχαν ανάγκη. Καταφέραμε πολλές φορές να βοηθήσουμε. Δεν μπορούμε άλλο να στηριζόμαστε μόνο στο φιλότιμο. Μόνο με ουσιάστική συνδρομή της Πολιτείας, με σύγχρονες και συνολικές πολιτικές για τα Άτομα με Αναπηρίες και τις οικογένειές τους, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να φτιάξουμε την κοινωνία που αξίζει σε όλους μας, μια κοινωνία αλληλεγγύης, χωρίς αποκλεισμούς.

 

 

 

Previous ArticleNext Article