Αθλητισμός

Θα “αλλάξει χρόνο” στην κορυφή ο Οικονόμος

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του επιβλήθηκε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” της Δόξας Αργυροπουλίου με 3-0 και θα γιορτάσει την έλευση του 2022 στην “μοναξιά” της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Α’ DeTox Κατηγορίας της ΕΠΣ Ν.Λάρισας.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορμητικά τον αγώνα και στο 4′ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Βλαχάκη να ανοίξουν το σκορ (απέκρουσε στο τετ-α-τετ ο Σαμπανλάρι), ενώ στην επαναφορά το σουτ του Ντάλλα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και κατέληξε κόρνερ.Στο 32′ ο Ντούφας από ευνοϊκή θέση “σημάδεψε” το αριστερό δοκάρι των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στο 34′ με τον Τζατζάκη έγιναν απειλητικοί αλλά ο Νούσιας τον ανέκοψε υποδειγματικά, πέφτοντας στα πόδια του και μπλοκάροντας την μπάλλα.Στο 43′ ο Σαμπανλάρι (που φόρεσε την φανέλλα του Οικονόμου κατά την περίοδο 2019-2020, στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής) εξουδετέρωσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σουγλή, διατηρώντας το 0-0 για το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη της επανάληψης, οι “πράσινοι” πανηγύρισαν δις αρχικά στο 48′ όταν, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντάλλα, ο Δημήτρης Ντούφας με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Σαμπανλάρι και στο επόμενο λεπτό, όταν ο Στέλιος Δραχαλίβας εξ επαφής έγραψε το 2-0, μετά το σουτ του Βλαχάκη που αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι.Στην συνέχεια, ο Δραχαλίβας είχε δύο πολύ καλές στιγμές (65′ διαγώνιο σουτ και 70′ απ’ευθείας φάουλ που έφυγαν ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι), ενώ στο 90’+2′ ο ίδιος ολοκλήρωσε την ατομική του προσπάθεια με σουτ εκτός περιοχής που κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 3-0, φθάνοντας με τον τρόπο αυτό τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει εκτελέσει πέναλτυ!
Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κατά την διεύθυνση του αγώνα ο διαιτητής Γιάννης Ντελέζος (βοηθοί οι Δημήτρης Σκυβαλίδας – Βασίλης Σιαπλούλης).Πάντως, στο 22′ σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο αρχηγός σήμερα Ντούφας διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμό υπέρ του της “εσχάτης των ποινών”.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Στ.Δραχαλίβας, Σουγλής, Αθανασούλης, Πάτσης (69′ Δ.Μουλτσιάς), Πίπιλας (75′ Φτίκας), Πούτας, Βλαχάκης, Ντάλλας, Ντούφας.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Γκρέι Σαμπανλάρι, Ι.Καραλής (37′ λ.τρ. Πέρπερας), Μπαμπάκος (79′ Μπέλτσιος), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Π.Καραλής, Άλντο Σαμπανλάρι, Φουρτούνας, Τζατζάκης, Σακοράφας, Βασιλειάδης (84′ Πλιάτσικας).
Previous ArticleNext Article