Λάρισα

Θ. Παπαλιάγκας: Στις 21 Μαΐου δεν αλλάζουμε απλά μια σελίδα στην πολιτική ζωή του τόπου μας

Ξεκινάμε μια νέα εποχή δημοκρατίας, θεσμικής λειτουργίας και προοδευτικής προοπτικής»τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Θωμάς Παπαλιάγκας, από το Συκούριο, όπου βρέθηκε, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, προκειμένου να συναντηθεί με πολιτικούς του φίλους αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης η ανακοίνωση των εκλογών, τα προτάγματα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και οι πολιτικές στοχεύσεις μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση.

«Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία, όχι απλά να αλλάξουμε μια αποδεδειγμένα ανίκανη Κυβέρνηση, αλλά να δρομολογήσουμε τις διαδικασίες μιας ριζικής στροφής της πορείας της χώρας, προς όφελος του λαού μας. Είναι η ευκαιρία να αναδείξουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη, που θα καθορίσει τις εξελίξεις και θα επιβάλλει με τη δύναμη της ψήφου σας πολιτικές ενίσχυσης των θεσμών, της δημοκρατίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης» τόνισε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

«Ο κ. Μητσοτάκης, μετά τον κ. Τσίπρα, έγινε μέρος του προβλήματος της χώρας. Απέτυχε και μαζί του κατέρρευσε και η αλαζονεία της αυτοδυναμίας. Θα δώσουμε πάλι τη δυνατότητα σε ένα κόμμα να κάνει ό,τι θέλει ανεξέλεγκτο, ή θα διεκδικήσουμε τον έλεγχο της εξουσίας μέσα από συνεργασίες κομμάτων; Θα δημιουργήσουμε επιτέλους μία Δημοκρατία για τους πολλούς και όχι για τους λίγους;» αναρωτήθηκε ο Θωμάς Παπαλιάγκας, καλώντας τους παρευρισκόμενους σε συστράτευση, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ το βράδυ της 21ης Μαΐου να αναδειχθεί σε καθαρός νικητής των εκλογών.

 

Previous ArticleNext Article