Ελλάδα

Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Τέσσερα νέα εντάλματα εκδόθηκαν από τις δικαστικές αρχές για τη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση δρομολόγησε η συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε η ανήλικη παρουσία παιδοψυχολόγου στη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που έχουν συγκεκριμένο ποινικό ρόλο στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι αρνούμενος όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους τούς άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Μετά από αυτό το στοιχείο η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται όρος κάθε κατεύθυνση.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση βρίσκονται στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος, η μητέρα της ανήλικης και τέσσερα ακόμα άτομα.

in.gr

Previous ArticleNext Article