Ελασσόνα

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση στην 35χρονη για το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του 32χρονου Λαρισαίου μουσικού Μάριου Σαρακατσιάνου

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή είναι η ποινή που επέβαλλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε μια 35χρονη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, στην υπόθεση που αφορά το δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον γνωστό Λαρισαίο μουσικό Μάριο Σαρακατσιάνο του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε στα 32 του χρόνια, στη 1 Ιουλίου του 2020, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε  με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η καταδικασθείσα.

Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, αλλά και να αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης για έναν χρόνο από την 35χρονη.

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη κατά την άποψη της πολιτικής αγωγής» δήλωσε στο onlarissa.gr  η συνήγορος πολιτικής αγωγής κ. Αναστασία Κουκουτιανού.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Ελασσόνας – Λάρισας και ειδικότερα στο ύψος της Τσαριτσάνης. Είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σοβαρά τραυματισμένος και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας κατέληξε, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Μάριος Σαρακατσίανος, ήταν μουσικός εγνωσμένης αξίας και ιδιοκτήτης μουσικής σχολής στη Λάρισα.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article