Ελασσόνα

Τέλος ο Ευαγγέλου από το δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας – Νέος επικεφαλής ο Μπίζιος

Την πρόθεσή του να μην ηγηθεί του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε» στο νέο δημοτικό συμβούλιο  και να παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξης, εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.

 

 

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν όλοι οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της παράταξης. Στην ομιλία του ο κ. Ευαγγέλου αρχικά αναφέρθηκε στο έργο που έγινε από τον συνδυασμό, όταν είχε το «τιμόνι» του δήμου, ένα έργο ύψους 52 εκ. Ευρώ, με σημαντικές παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν και άλλα έργα που συμβασιοποιήθηκαν, αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής. Για ακόμη μια φορά στάθηκε στην κατασπατάληση χρήματος που έχει κάνει κατά την προηγούμενη θητεία της, η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή αναφερόμενος στον μηχανισμό των απευθείας αναθέσεων και των «φωτογραφικών» συμβάσεων. Επίσης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας πως «η ΔΕΥΑΕΛ, είναι σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς με ευθύνη του δημάρχου Ελασσόνας, χρωστάει μόνο στην ΔΕΗ πάνω από 7,5 εκ. ευρώ, γεγονός που την καθιστά ευάλωτη».

Τέλος μίλησε και για το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών λέγοντας πως ο συνδυασμός κράτησε δυνάμεις, καθώς έλαβε το 42% του εκλογικού σώματος. Ο ίδιος, σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, δήλωσε πως παραδίδει την σκυτάλη, αλλά θα είναι εκεί πάντα, για να στηρίξει και να διασφαλίσει το μέλλον του συνδυασμού, που έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στον δήμο Ελασσόνας.

Μετά από τις σχετικές διαδικασίες νέος επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖουμε», αναδείχθηκε ο Θανάσης Μπίζιος, ο οποίος είναι ο πρώτος σε σταυρούς, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Νίκος Ευαγγέλου συνεχάρη τον νέο επικεφαλής, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο και δήλωσε πως θα τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

 

 

   

Previous ArticleNext Article