Λάρισα

Τέμπη: «Κράτα γερά μικρέ» – Τι λέει ο πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κ. Γιαννακόπουλος για την κατάσταση του 21χρονου

Γενέθλια είχε χθες ο Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης, ο μόνος επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Ο νεαρός έκλεισε τα 21 του χρόνια μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλεύεται από την ημέρα της τραγωδίας.

Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, καθώς ο Γεράσιμος υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο νεαρός παραμένει σε κώμα.

«Προφανώς έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές οι οποίες δεν ξέρουμε αν θα είναι αναστρέψιμες. Κάποιες βέβαια δεν θα είναι αναστρέψιμες. Αναπνέει με τραχειοτομία και τώρα θα πρέπει να δοθεί μάχη για την αποκατάσταση κάποιων από τις βαριές επιπλοκές» δήλωσε στο OPEN ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Συγκινητική ήταν η ανάρτηση που έκανε η θεία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια. Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε».

Από κάτω υπήρξαν δεκάδες ευχές από φίλους του και μέλη της οικογένειάς του.

Πηγή: ethnos.gr

Previous ArticleNext Article