Λάρισα

Τα συγχαρητήρια της Άννας Βαγενά στη νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας

Η επιστολή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κας Άννα Βαγενα:

Αγαπητοί σύντροφοι,

Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη νέα 25μελή Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας. Εύχομαι σε όλους και σε όλες σας δύναμη, κουράγιο, υπομονή και επιμονή στη δύσκολη, αλλά σημαντική δουλειά που έχουμε μπροστά μας.

Αυτή τη στιγμή η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία κυβέρνηση, που με αφορμή, αλλά και χάρη στη δύσκαμπτη συγκυρία της πανδημίας, έχει ισοπεδώσει τους τομείς της υγείας, της παιδείας, της εργασίας, του πολιτισμού και της οικονομίας, καταπνίγοντας ταυτόχρονα και καταστέλλοντας τις φωνές που αντιδρούν δημοκρατικά και που καταγγέλλουν το μεθοδευμένο «ξήλωμα» του κοινωνικού κράτους.

Σε αυτή την απαιτητική ιστορική συνθήκη, χρειάζεται να δουλέψουμε ενωμένοι και κυρίως να καταλάβουμε ότι τώρα ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς, ότι ως παράταξη εκφράζουμε την πλειοψηφία των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών, που δυσφορούν βλέποντας το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους να απειλείται από τις κυνικές και αδίστακτες επιλογές της παρούσας κυβέρνησης. Και αυτή είναι μία μεγάλη ευθύνη για όλους μας και για τον καθένα μας προσωπικά.

Previous ArticleNext Article