Λάρισα

Τα σενάρια για τα «κόκκινα μέτρα» στην αγορά και την εστίαση της Λάρισας

Την εξειδίκευση των νέων μέτρων που θα ισχύσουν στην πόλη της Λάρισας και τα οποία θα ανακοινωθούν αύριο από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένει η αγορά για να δει ποια θα είναι η νέα πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί για τον επόμενο μήνα.

Τις τελικές αποφάσεις θα λάβει το βράδυ η κυβέρνηση μετά την εισήγηση που θα δεχθεί από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα.

Βασικός στόχος των νέων μέτρων θα είναι να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού στην Λάρισα, χωρίς όμως να κλείσει το λιανεμπόριο και τα σχολεία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει στο τραπέζι των συζητήσεων το σενάριο η αγορά της Λάρισας να δουλεύει με συνεχόμενο ωράριο μέχρι νωρίς το απόγευμα και μετά να κλείνει. Στο ίδιο σενάριο προβλέπεται η λειτουργία της εστίασης μέχρι της 21:00-22:00 το βράδυ και μετά να εφαρμόζεται απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το άλλο σενάριο είναι το καθολικό κλείσιμο της εστίασης και η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 22:00, με την αγορά να διατηρεί το σημερινό της ωράριο.

Πηγή: larissapress.gr

Previous ArticleNext Article