Ελασσόνα

Συστάσεις του Δημάρχου Ελασσόνας για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας στον οικισμό Καλυβίων

Συστάσεις για αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας στον οικισμό Καλυβίων απηύθυνε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ελασσόνας μετά από δύο κρούσματα κορωνοϊού ενδοοικογενειακού περιβάλλοντος που κατοικούν στα Καλύβια Κοκκινοπηλού.
Τα 2 μέλη της οικογένειας είναι καλά στην υγεία τους και παραμένουν στο σπίτι για να αποφύγουν τυχόν επαφή με άτομα της κοινότητας.

Ήδη ο πρόεδρος της κοινότητας Κοκκινοπηλού κ.

Γιώργος Ζέττας

ενημέρωσε ατομικά όσους συνάντησαν ή ήρθαν σε επαφή με τα μέλη της οικογένειας να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό έως τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας απηύθυνε αυστηρή #προειδοποίηση προς όσους αδιαφορούν για τα μέτρα προστασίας και ειδικά τις επαφές των κρουσμάτων που οφείλουν να τεθούν σε καραντίνα, σημειώνοντας: “Η μετάδοση σε μία μικρή κοινότητα είναι πολύ πιθανή και ενέχει τεράστιο #κίνδυνο ειδικά για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.
Όσοι παρουσιάζουν και το παραμικρό #σύμπτωμα της νόσου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με γιατρό ή με το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας. Όσο συντομότερα εντοπίσουμε τα κρούσματα, τόσο μικρότερη θα είναι η διασπορά του ιού”.
Previous ArticleNext Article