Λάρισα

Σύσσωμοι οι κτηνοτροφικοί φορείς στην πανελλαδική συνάντηση στη Λάρισα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 

Πανελλαδική κτηνοτροφική συνάντηση όλων των κλάδων θα πραγματοποιηθεί  στη Λάρισα, το  Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, με αντικείμενο τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, την οποία συνδιοργανώνουν ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου « BUNE COOP» και ο πανελλαδικός Συνεταιρισμός Εκτροφέων Βοοειδών “Βους Ελλάς”, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, το Συντονιστικό Κτηνοτροφικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και κτηνοτροφικούς συλλόγους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας καθώς και της Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με τους συνδιοργανωτές, η συνάντηση που θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας (Καψούρη 1), στις 12 το μεσημέρι, είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο και είναι καλεσμένοι όλοι οι κτηνοτροφικοί φορείς-όλων των κλάδων- αλλά και οι μεμονωμένοι κτηνοτρόφοι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν, μεταξύ των άλλων, τα εξής θέματα:

  1. Οι τιμές παραγωγού στο γάλα και οι «ελληνοποιήσεις» τόσο στο γάλα όσο και στο κρέας
  2. Οι κακές πληρωμές των επιδοτήσεων σε συνδυασμό με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ 2023-2027
  3. Τα προβλήματα με τις καταβολές των συνδεδεμένων ενισχύσεων
  4. Τα βαλτωμένα διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης
  5. Τα προβλήματα που απορρέουν από τον υφιστάμενο Κανονισμό του ΕΛΓΑ και προτάσεις τροποποίησής του

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Αργύρη Μπαϊραχτάρη (697 949 7130) και στον πρόεδρο του Συνεταιρισμού εκτροφέων βοοειδών κ. Θανάση Κουτίνα (693 248 2030)

 

Previous ArticleNext Article