Ελασσόνα

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Το Πολυτεχνείο ζει!

Ο αγώνας για την δημοκρατία, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ένας αγώνας καθημερινός μέσα στην κοινωνία, στους χώρους εργασίας απέναντι στη μισαλλοδοξία, τον φασισμό και τον ρατσισμό.

Ένας αγώνας που με αφορμή την Εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, στην κατάληψη της Νομικής στην Αθήνα αποτέλεσε και το έναυσμα για την τελική πτώση του δικτατορικού καθεστώτος στην Ελλάδα.

Την ώρα που τα δικαιώματα των πολιτών βάλλονται, αποτελεί χρέος κάθε αριστερού, δημοκρατικού και προοδευτικού πολίτη να τα προασπίσει και να αντιταχθεί σε κάθε είδους προσπάθεια αναθεώρησης της Ιστορίας.

Η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την πανδημία επιχειρεί την άλωση του κοινωνικού κράτους και το ξεπούλημα των κοινών αγαθών, αποδυναμώνοντας το σύστημα υγείας. Επιβουλεύεται τις δημοκρατικές κατακτήσεις του ελληνικού λαού παίρνοντας μια σειρά αντιδημοκρατικά μέτρα με έντονο ακροδεξιό άρωμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να διαμελίσει και να διχάσει τον λαό. Θα αντισταθεί μέχρι την τελική νίκη.

Το Πολυτεχνείο ζει!

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

Previous ArticleNext Article