Ελασσόνα

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Συγχαίρουμε τον νέο Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και του ευχόμαστε καλούς αγώνες για μια νέα αριστερή & προοδευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας, για την σημερινή τους παρουσία στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στη πόλη μας και για το γεγονός πως η συμμετοχή τους έφτασε στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών διαδικασιών στο ποσοστό του 73%, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η Οργάνωση μας ανταποκρίνεται και στην διεύρυνση που πραγματοποιήθηκε, τα προηγούμενα χρόνια, ουσιαστικά και ενεργά και πως αποτελεί πρωτίστως, έναν ισχυρότατο κοινωνικό πυρήνα για τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες στην περιοχή μας.

Το σημερινό αποτέλεσμα σε πανελλήνιο επίπεδο για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελεί το έναυσμα για τον μετασχηματισμό της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς, σε έναν πολιτικό φορέα με νέες ιδέες, σύγχρονες προγραμματικές θέσεις, βασισμένο στις αρχές και τις αξίες της ευρωπαικής Αριστεράς.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και σύντροφο Στέφανο Κασσελάκη για την εκλογή του και να του ευχηθούμε καλή δύναμη και καλούς αγώνες στην μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει και στην πολύ σοβαρή εντολή που του δίνεται από τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη μας, ώστε να προκύψει σε σύντομο χρονικό διάστημα μια αυτοδύναμη αριστερή και προοδευτική κυβέρνηση για την Ελλάδα, στέλνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τη νεοφιλελεύθερη συντηρητική δεξιά παράταξη και τις πρακτικές της.

Η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους για την μεγάλη νίκη της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης για τον ελληνικό λαό. Σε αυτόν χρωστάμε και για αυτόν θα παλέψουμε, όπως το πράτταμε δεκαετίες τώρα.

Για ένα κοινωνικό κράτος, με λαική κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία.

Καλούς αγώνες!

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας

Previous ArticleNext Article