Ελασσόνα

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Καταγγέλουμε την απαράδεκτη απόφαση που εκδόθηκε για τον Εθνικό Δρυμό Ολύμπου

Η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας θέλει να καταγγείλει την απαράδεκτη απόφαση, που εκδόθηκε μάλιστα μέσα στα Χριστούγεννα, όπου καταργούνται οι εφτά πρώτοι φορείς των Εθνικών Δρυμών της χώρας και ειδικά ο Εθνικός Δρυμός του Ολύμπου, όπου με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη ολοκληρώνει ένα ακόμη χτύπημα στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας.

Η διοίκηση των φορέων μεταφέρεται στην Αθήνα και οι γνωμοδοτήσεις για τα έργα θα πλέον έχουν “γαλάζιες αποχρώσεις”.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται πλέον κυριολεκτικά στον “αέρα” και οι προσλήψεις σταματούν, ενώ είχαν προγραμματιστεί από το 2019.

Οι τοπικές κοινωνίες χάνουν τη φωνή τους και δεν θα συμμετέχουν πλέον στη διοίκηση και διαχείριση των φορέων.

Η νεοφιλελεύθερη πολιτική της Ν.Δ. και η εξυπηρέτηση ημέτερων μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, αγνοώντας και ακυρώνοντας το περιβάλλον της περιοχής μας που αποτελεί πολιτισμική και κοινή περιουσία για τον λαό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τονίζει προς πάσα κατεύθυνση πως θα αποκατασταθούν οι 36 φορείς και η λειτουργία αυτών, στην επόμενη προοδευτική κυβέρνηση που θα εκλέξουν οι πολίτες.

Δεν θα επιτρέψουμε η διεθνής ταυτότητα της πατρίδας μας, που είναι το ελληνικό φυσικό περιβάλλον και τα πλεονεκτήματα αυτού, να υποβαθμιστούν και να γίνουν έρμαια συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων.

Ο Όλυμπος ανήκει πρώτα από όλα στους πολίτες αυτής της χώρας.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

Previous ArticleNext Article