Ελασσόνα

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας: Η τεράστια συμμετοχή στις εκλογές, σε πανελλήνιο & τοπικό επίπεδο, δείχνει τον δρόμο της ανατροπής

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα 310 παλαιά και νέα μέλη μας, που δώσανε δυναμικότατο παρόν στις εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στα γραφεία του κόμματος, στην Ελασσόνα. Η Οργάνωση Μελών Ελασσόνας αριθμεί πλέον 422 μέλη, ένα ιστορικό ρεκόρ για την Αριστερά και τη προοδευτική παραταξή μας, στον διευρυμένο Δήμο Ελασσόνας. Η συμμετοχή άγγιξε το 76%, όταν στην εκλογή Προέδρου από τη βάση, πριν δύο χρόνια είχε αγγίξει το 80%.

Η τεράστια συμμετοχή στο πρώτο γύρο των εκλογών σε ολόκληρη τη χώρα, με 147.000 συμπολίτες να προσέρχονται στις κάλπες και οι εγγραφές σε νέα μέλη να αγγίζουν τις 40.000, δείχνει τον δρόμο της ανατροπής, στο νεοφιλελεύθερο σκηνικό που έχει στήσει η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια.

Καλούμε τα μέλη μας, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών διαδικασιών για την τελική ανάδειξη της/του νέας/νέου προέδρου από τη βάση, να δώσουν δυναμικό παρόν και να ψηφίσουν ξανά, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να ανασυνταχθεί και να πορευτεί με γνώμονα την ορθή εκπροσώπηση της κοινωνίας τα επόμενα χρόνια.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας

Previous ArticleNext Article