Ελασσόνα

Συντονίζουν τις αγωνιστικές τους κινήσεις στον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Ολύμπου

Συνέλευση για την οργάνωση και συντονισμό του αγώνα, με προσανατολισμό την πραγματοποίηση δυναμικών, πολύμορφων,  και συντονισμένων αγροτικών κινητοποιήσεων αρχές Φεβρουαρίου και με τη μορφή των μπλόκων, θα πραγματοποιήσει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ολύμπου τη Δευτέρα 17/1/2022 και ώρα 20:00 στην Καλλιθέα.

Βγαίνουμε στους δρόμους του αγώνα όχι εθιμοτυπικά, αλλά γιατί υπάρχουν και είναι οξυμένα τα προβλήματα των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων, που δημιουργούν οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια. Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα ποτέ δεν κατέβασε τη σημαία του αγώνα, είναι διεκδικητικό, δεν είναι κίνημα συναλλαγής, δεν επιλέγει αντίπαλο και κυβέρνηση για το πότε θα κάνει κινητοποιήσεις, επιλέγει μόνο να αντισταθεί απέναντι στη φτώχεια και το ξεκλήρισμά μας. Το πλαίσιο πάλης και η καθοριστική συμβολή Συλλόγων και Ομοσπονδιών στην οργάνωση της πάλης είναι τα εφόδια.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για να μείνουμε στα χωράφια και στα κοπάδια μας, για να καρπωνόμαστε τον πλούτο που παράγουμε.

Τέρμα η κοροϊδία! Φτάνουν πια τα ψέματα και ο εμπαιγμός!

Οργανώνουμε και δυναμώνουμε τους Αγροτοκτηνοτροφικούς Συλλόγους και την Ομοσπονδία και με αυτά τα όπλα στα χέρια μας έχουμε τη δύναμη να επιβάλλουμε το δίκιο των αιτημάτων μας.  Όποτε βγήκαμε στους δρόμους του αγώνα με μαζική συμμετοχή και ενότητα στο πλαίσιο αιτημάτων, πάντα είχαμε κατακτήσεις.

Ποτέ και τίποτα δεν μας χαρίστηκε από καμιά κυβέρνηση. Πρέπει να νιώσουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας!

 

Previous ArticleNext Article