Ελασσόνα

Συντονιστική επιτροπή μπλόκου Ελασσόνας: Η κάθοδος στο δρόμο με τα τρακτέρ αποτελεί μονόδρομο

Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου της Ελασσόνας χαιρετίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των συναδέλφων αγροτών και κτηνοτρόφων που σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο αναπτύσσονται αυτό το διάστημα.

Η κάθοδος στο δρόμο με τα τρακτέρ αποτελεί μονόδρομο και γίνεται πράξη από την πλευρά μας με μπλόκο στο ποτάμι της πόλης. Στην συνέλευση του μπλόκου σήμερα Δευτέρα 07/02 αποφασίστηκε για την Τρίτη 08/02 συμμετοχή στην διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ Λάρισας με κοινό πλαίσιο με τους συλλόγους Τυρνάβου και Αγιάς. Κλείσιμο με συμβολικό χαρακτήρα του δρόμου στην πόλη της Ελασσόνας για αύριο Τρίτη 12.00 το μεσημέρι. Παράλληλα διοργανώνουμε  πανεπαρχιακό συλλαλητήριο στη πλατεία τής Ελασσόνας την Τετάρτη 08/02 στις 12.00 μμ.

Η κατάσταση σε μας και τις οικογένειές μας δεν είναι διαφορετική από το σύνολο των λαϊκών οικογενειών, βιώνουμε το ίδιο φορτίο για να βγει ο μήνας και η χρονιά, τον ίδιο τρόμο όταν ανοίγουμε τους λογαριασμούς ρεύματος, την ίδια αγωνία πώς να ζεσταθούμε και να γεμίσουμε το τραπέζι.

Καλούμε τους φορείς της πόλης να εκφράσουν την αλληλεγγύη στον αγώνα μας, να πλαισιώσουν το  μπλόκο και να συνδιαμορφώσουμε και κοινά αιτήματα. Επίσης στέλνουμε μήνυμα  σε όλους τους συναδέλφους που διστάζουν ή είναι επιφυλακτικοί να συνδράμουν με τα τρακτέρ για την  ενίσχυση του αγώνα.

Τώρα πού αρχίζει να μεγαλώνει η μάζα των τρακτέρ σε όλη την Ελλάδα είναι αναγκαία η πιο μαχητική παρουσία και του μπλόκου της Ελασσόνας.

Previous ArticleNext Article