Ελασσόνα

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας για τον απολογισμό του 2020

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας συγκαλείται σήμερα Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το 2020.

Η ειδική συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το έτος 2020 αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Οι ειδικές συνεδριάσεις αποτελούν μία ευκαιρία ενημέρωσης και παρουσίασης του έργου της δημοτικής αρχής, στις οποίες εκτός από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων μπορούν να τοποθετηθούν και οι πολίτες.

  • Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ειδική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης θα πρέπει να στείλουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email) στο dimoselassonas@gmail.com, για να τους αποσταλεί η πρόσκληση συμμετοχής και οι οδηγίες σύνδεσης.
  • Όλοι οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση σε ζωντανή μετάδοση ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-10459

 

Σημειώνεται ότι στο χώρο της συνεδρίασης θα τηρηθούν οι υγειονομικές διατάξεις για τις συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων.

Previous ArticleNext Article