Λάρισα

Συνεδρίασε η ΔΕΕΠ Λάρισας για τον απολογισμό του συνεδρίου και του πρώτου 5μήνου του έτους, αλλά και τον σχεδιασμό για το καλοκαίρι

Συνεδρίασε χθες με διευρυμένη σύνθεση η ΔΕΕΠ  Λάρισας με ημερήσια  διάταξη τον απολογισμό του  συνεδρίου και του πρώτου 5μήνου του έτους,  καθώς επίσης το σχεδιασμό για την θερινή περίοδο καθώς και τα οργανωτικά θέματα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ  Ηλίας Αλ. Σουφλιάς  στην εισήγησή του μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι:

_ είναι μια πανηγυρική συνεδρίαση ανάμεσα στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και το 13ο της ΟΝΝΕΔ  που ξεκινά σήμερα και παράλληλα την ίδια περίοδο οι  ΔΑΚΕ κάθε τομέα και η  ΔΑΠ ΝΔΦΚ κερδίζουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που συμμετέχουν με συντριπτικά  ποσοστά τους αντιπάλους τους.

_ Η  ΔΕΕΠ  και  οι ΔΗΜΤΟ όλων επαρχιών  θα συμμετέχουν  στην Εθελοντική Αιμοδοσία για το μήνα Ιούνιο σε όλο το νομό.

_ Ζήτησε να επικεντρωθούν σε θέματα κομματικής  οργάνωσηςκαι να πέσουν οι δημόσιοι τόνοι σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι έπονται των εθνικών.

_ Παρουσίασε τα  μέλη της β΄φάσης της διεύρυνσης που θα συμμετέχουν στη ΔΕΕΠ.

Παράλληλα το σώμαευχαρίστησε  τους Ηρακλή Γερογιώκα , Κώστα Νινίκα &Χάρη Τσιλιάκο για την προσφορά τους ως μέλη της απερχόμενης ΠΕ και συνεχάρη τον  Αχιλλέα Κέλλα για την εκλογή του!

Ακολούθησαν τοποθετήσεις Προέδρων ΔΗΜΤΟ, του ΠροέδρουΟΝΝΕΔ, των εκπροσώπων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  και μελών  σε θέματα οργάνωσης και   του σχεδιασμού δράσεων της θερινής περιόδου

Η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ  έκλεισε με κλίμα αισιοδοξίας  για την πορεία του κόμματος στη Λάρισα, λόγω της πολύ έντονης παρουσίας νέων ανθρώπων!

 

Previous ArticleNext Article