Ελασσόνα

Συνδυασμός «ΑλλάΖουμε»: Δικά μας έργα ολοκλήρωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Ελασσόνας!

Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «ΑλλάΖουμε», αναφέρει:

«Είναι πραγματικά απίστευτο πως ο απερχόμενος δήμαρχος Ελασσόνας δεν έχει «τρέξει» και δεν έχει ολοκληρώσει κανένα δικό του έργο σε θητεία τεσσάρων ετών. Είναι ίσως και ο μοναδικός δήμαρχος στην Ελλάδα που δεν δικαιούται να πει πως εκείνο είναι δικό μου έργο, γιατί πολύ απλά δεν διεκδίκησε ποτέ και τίποτα, όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμη κι όταν ολοκλήρωσε κάποια έργα, αυτά ήταν δικά μας καθώς είχαμε «τρέξει» την διαδικασία και βρήκε έτοιμη μελέτη και χρήματα. Κλασσικό παράδειγμα είναι ο 2ος Παιδικός Σταθμός που ολοκληρώθηκε. Η χρηματοδότηση ήταν μέσω Leaderκαι ήταν έργο προϋπολογισμού 293.900 ευρώ. Ο Παιδικός Σταθμός στεγάστηκε στον χώρο του ΚΕΠ Ελασσόνας.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο. Αυτά τα χρόνια υλοποιήθηκε άλλο ένα δικό μας έργο. Πρόκειται για την Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού που στεγάστηκε στον χώρο του πρώην Ωδείου. Ήταν έργο προϋπολογισμού 391.600 ευρώ και το βρήκε έτοιμο.

Τέλος θυμίζουμε πως και το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης το οποίο έχει ολοκληρωθεί είναι δικό μας έργο. Ευχόμαστε αν το εγκαινιάσει ο απερχόμενος δήμαρχος, να θυμηθεί και ν’ αναφέρει πως άλλος το οραματίστηκε, βρήκε τα χρήματα και έκανε την μελέτη. Αν κάνει κάτι άλλο θα είναι ανήθικο!»

Previous ArticleNext Article