Ελασσόνα

Συνάντηση των εκλεγμένων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Τα εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας του συνδυασμού «Αλλάζουμε», συναντηθήκαμε την Τρίτη 29/11/2022 για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ελασσόνας. Η συζήτηση συμπεριελάμβανε όλα τα τρέχοντα θέματα,  όπως για το πού βαδίζει ο Δήμος Ελασσόνας, αλλά και την πορεία του συνδυασμού προς τις εκλογές.

Κοινή πεποίθηση όλων, είναι πως η σημερινή Δημοτική αρχή των κ. Γάτσα – Καρανίκα είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών.

Στις συνεδριάσεις των οργάνων, προσπάθησε να φιμώσει τη γνώμη της αντιπολίτευσης λειτουργώντας εντελώς αντιδημοκρατικά αφού δεν εφάρμοσε ποτέ τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ., αφαιρώντας φασιστικά το λόγο από τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Έχει αναγάγει σε επιστήμη το ρουσφέτι, αφού οι  προσλήψεις προσωπικού καθώς και οι αναθέσεις, γίνονται αποκλειστικά σε ημετέρους και χωρίς καμία διαφάνεια και όλες οι ενέργειές της σχοινοβατούν στα όρια της νομιμότητας.

Κοινό συμπέρασμα όλων, η πρόσκληση για συ στράτευση όλων των υγειών δυνάμεων του Δήμου μας στο ψηφοδέλτιο της παράταξης,  έτσι ώστε να  απαλλαγεί ο Δήμος μας από την πιο ανίκανη και επικίνδυνη Δημοτική αρχή που έχει διοικήσει ως σήμερα το Δήμο Ελασσόνας.

Ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσουν ξανά στο Δήμο μας ούτε τα προσωπικά συμφέροντα ούτε οι καθεστωτικές πρακτικές που η σημερινή Δημοτική Αρχή εκπροσωπεί.

Όλοι μαζί σύμφωνοι μεταξύ μας και με την εκ νέου υποψηφιότητα του Νίκου Ευαγγέλου θα διεκδικήσουμε και πάλι στις 8/10/2023 να επαναφέρουμε την υγεία και την δημοκρατία στο Δήμο μας.

Οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι στη συνάντηση

Γκαραβέλης  Ηλίας

Καραγιάννης  Κώστας

Καραγκόγκος  Φώτης

Λέκκας  Δημήτρης

Λιάρος  Νίκος

Μουτζίκου Βάγια

Παναγιώτου Βαγγέλης

Παπαδημόπουλος  Δημήτρης

Πιτένης  Χρήστος

Σαπουνάς  Γιάννης

Σδάνης  Γιώργος

Σερετίδης  Ανέστης

Σερετίδου-Ζηρδέλη  Κατερίνα

Στούπας  Στέργιος

Τσιπλικιάρης  Ανδρέας

Τσουκαρέλας  Νίκος

 

Previous ArticleNext Article