Ελασσόνα

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπίζιου στο Μέγαρο Μαξίμου

Τις πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε σήμερα η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία είχε για μια ακόμη φορά συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει μάλιστα και της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Λάρισα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου και των παρεμβάσεων της Κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν το νομό της Λάρισας, ενώ συζητήθηκε και η πρόοδος που έχει συντελεστεί στα σημαντικά και μεγάλα έργα υποδομής που έχουν πραγματοποιηθεί αυτά τα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Η κα Μπίζιου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα έργα που έχουν σχέση με την ύδρευση και την άρδευση του θεσσαλικού κάμπου αλλά και των ορεινών περιοχών του νομού, όπως το φράγμα του Αγιονερίου και Φαρμάκης στο δήμο Ελασσόνας, στη θέση «Μπελμά» στο δήμο Αγιάς, καθώς και το φράγμα του Ενιππέα στον δήμο Φαρσάλων. Όλα τους είναι έργα καταλυτικά και κρίσιμα για την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών και την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα.

Επιπροσθέτως η κα Μπίζιου επανέφερε στο πρωθυπουργικό γραφείο την πρότασή της για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας του νομού, επισημαίνοντας πως η σύγχρονη και ασφαλής αγροτική οδοποιία συμβάλλει στη μέγιστη αξιοποίηση των αγροτικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων διασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή προσβασιμότητα σε αυτές, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, την ασφαλή πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων και τη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων.

Η κα Μπίζιου αναφέρθηκε χωριστά σε όλους τους δήμους του νομού αναδεικνύοντας ειδικά τις ανάγκες και τις προτεραιότητες καθενός εξ’ αυτών, όπως ενδεικτικά είναι η προώθηση και προβολή της παραολύμπιας περιοχής στο Δήμο Ελασσόνας, τα έργα στα παραλιακό μέτωπο του Δήμου Αγιάς, η αξιοποίηση της Κοιλάδας των Τεμπών ως άξονα ανάπτυξης της περιοχής, η δημιουργία Ταμιευτήρα στη θέση Πουρναρίου Αμπελακίων, η κατασκευή κολυμβητηρίου στα Φάρσαλα, η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στην Τ.Κ. Δαμασίου. Τόνισε δε στον Πρωθυπουργό, πως όλα τα έργα ανεξαιρέτως, στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, στην οικονομική ανάπτυξη των Δήμων και την ενίσχυση της αγοράς.

Εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντήσω, για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και να συζητήσω μαζί του τις εξελίξεις στην υλοποίηση σημαντικών έργων πνοής για το νομό μας.

Με στρατηγική και προγραμματισμό και παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η χώρα μας εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας δρομολογήσαμε μία σειρά από αναπτυξιακά έργα που είτε ολοκληρώθηκαν είτε βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι κάτοικοι βιώνουν τις αλλαγές στην καθημερινότητά τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση της ΝΔ υπήρξαν συνεπείς στις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις τους. Οι συμπολίτες μας το αναγνωρίζουν και πιστώνουν στη Νέα Δημοκρατία και στον Πρωθυπουργό ειδικά, συνέπεια λόγων και έργων».

Previous ArticleNext Article