Λάρισα

Συνάντηση Κέλλα με τον νέο Αρχηγό ΓΕΑ

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας με τον νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη, στο Πεντάγωνο.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής ευχήθηκεστον νέο Αρχηγό «καλή δύναμη» και «κάθε επιτυχία» στα απαιτητικά, νέα του καθήκοντα, σημειώνοντας πως «η Πολεμική Αεροπορία έχει στο πηδάλιό της έναν άξιο και έμπειρο κυβερνήτη, που την οδηγεί με ασφάλεια, ψηλά».

Συγχρόνως, αναφέρθηκε στη διαρκή ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, τα τελευταία χρόνια, σε επίπεδο εξοπλισμών, σύμφωνα με τον άρτιο κυβερνητικό προγραμματισμό.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συζήτησαν για τον εκσυγχρονισμό της Πολεμικής Αεροπορίας με νέα μέσα και δυνατότητες και συγκεκριμένα, ταυπερσύγχρονα Rafale και ταF- 35, που ενισχύουν το πλέγμα προστασίας και αναβαθμίζουν σημαντικά το ελληνικό αμυντικό οπλοστάσιο έναντι οποιασδήποτε απειλής.

Αναφέρθηκαν, ακόμη, στους στόχους της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου κυρίαρχη θέση κατέχει η επένδυση στην εκπαίδευση, την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Ο κ. Κέλλας συνεχάρη, επίσης,τον Αρχηγό για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Πολεμική Αεροπορία για όλους τους Έλληνες και αναφέρθηκεστο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, αλλά και στο υψηλό φρόνημα όλων των υπηρετούντων σε αυτές.

Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Αρχηγό ΓΕΑ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής έκανε την εξής δήλωση:

«Επισκέφτηκα τον νέο Αρχηγό ΓΕΑ και φίλο Αντιπτέραρχο Δημοσθένη Γρηγοριάδη, τον οποίο και συνεχάρην για την ανάληψη των καθηκόντων του. Η προσφορά όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην Πατρίδα είναι ανεκτίμητη. Με υψηλό επαγγελματισμό και αξιέπαινο αίσθημα ευθύνης, διαφυλάσσουντην εθνική μας ακεραιότητα και μας κάνουν να νιώθουμε και κυρίως, να είμαστε ασφαλείς. Η πολιτεία αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο τους και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους».

 

Previous ArticleNext Article