Λάρισα

Συνάντηση Χρ. Καπετάνου με Π. Μαρινάκη: Διαρκής ανάδειξη του Κυβερνητικού έργου – Σε ετοιμότητα για τις εθνικές εκλογές

Στόχος μας στο αμέσως επόμενο διάστημα να επικοινωνηθεί ακόμη περισσότερο το σπουδαίο κυβερνητικό έργο, από άκρη σε άκρη της χώρας, τόνισαν στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος και ο Γραμματέας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας κ.Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Καπετάνος, επισκεπτόμενος τα γραφεία της Ν.Δ. στην Πειραιώς, είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Γραμματέα της Ν.Δ. όπου ενημερώθηκε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και υπήρξε συζήτηση για τα θέματα της ενέργειας, της ακρίβειας και τα αγροκτηνοτροφικά προβλήματα.

Σε δηλώσεις του ο Χρήστος Καπετάνος επεσήμανε «Επισκέφτηκα σήμερα έναν πολύ γνώριμο σε μένα χώρο τα Γραφεία της Παράταξης μας της Ν.Δ. στην Πειραιώς. Είχα μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γραμματέα της Π.Ε. Παύλο Μαρινάκη  όπου ενημερώθηκα για την τρέχουσα επικαιρότητα και του μετέφερα το κλίμα της Λάρισας. Ανταλλάξαμε απόψεις για την προώθηση και ανάδειξη του Κυβερνητικού μας έργου.

Eστιάσαμε στην αδήριτη ανάγκη να αφουγκραστούμε τους πολίτες και να μεταφέρουμε στην κυβέρνηση τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους.

Η Νέα Δημοκρατία, η κυβέρνηση των μεταρρυθμίσεων είναι παρούσα στην αντιμετώπιση προκλήσεων και κρίσεων.

Δεν εφησυχάζουμε, είμαστε πάντοτε σε ετοιμότητα, έμπρακτα δίπλα σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας και το κόμμα μας είναι σε απόλυτη ετοιμότητα για τις εθνικές εκλογές του 2023.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τον εγγυητή της ανόρθωσης της Πατρίδας μας».

Previous ArticleNext Article