Αθλητισμός

Συνάντηση Αυγενάκη με την επιτροπή των ομάδων της Γ’ Εθνικής

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνάντηση της επιτροπής ομάδων της Γ’ Εθνικής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με σκοπό να ισχυροποιηθεί η φωνή των συλλόγων που απαρτίζουν την εν λόγω κατηγορία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος της συνάντησης οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους με σκοπό να τα πουν σύντομα και πάλι, ούτως ώστε να αρχίζουν να παίρνουν «σάρκα και οστά» αυτά που συζητήθηκαν.

Αναλυτικά η ενημέρωση μετά την συνάντηση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων της Γ’ Εθνικής, η οποία αποτελούνταν από τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη από τον Πόρο Ηρακλείου, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο από τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας, τον Λάμπρο Ιωακείμ από τον Ηρακλή Λάρισας και τον Χαράλαμπο Αμπατζίδη από τον Θερμαϊκό Θερμής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με την συντονιστική επιτροπή να θέτει σειρά θεσμικών και οικονομικών θεμάτων που ταλανίζουν τις ομάδες όπως π.χ. η παντελής έλλειψη οικονομικών πόρων, η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τα προβλήματα των μετακινήσεων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα, η άνευ έγκρισης χρησιμοποίηση των ομάδων στους αγώνες του στοιχήματος και πολλά άλλα.

Ο Υφυπουργός Κος Αυγενάκης αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε να βοηθήσει έμπρακτα στην επίλυσή τους ενώ συμφωνήθηκε να εδραιωθεί μια σταθερή επικοινωνία καθώς και συναντήσεις σε μηνιαία βάση με τον ίδιο και τις υπηρεσίες του. Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό Κο Αυγενάκη και τους συνεργάτες του για τον τόσο εποικοδομητικό διάλογο που είχαν».

mikriliga.gr

Previous ArticleNext Article