Λάρισα

«Συναγερμός» στη Λάρισα

Στο κόκκινο -και επίσημα- πλέον η Λάρισα και η διαχείριση της κατάστασης στο παρασκήνιο είναι αρκούντως ενδεικτική για το μοντέλο που ακολουθείται σε ολόκληρη τη χώρα.

Η «τετράδα» Μητσοτάκης – Χαρδαλιάς – Αγοραστός – Χατζηχριστοδούλου έχουν αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης.

Ήταν ο Πρωθυπουργός αυτός που με απόφαση του ανέθεσε στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον συντονισμό όλης της επιχείρησης, όπως και τους υπόλοιπους Περιφερειάρχες σε ολόκληρη την χώρα.

Ο υφυπουργός Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων είναι αυτός που εξειδικεύει τα μέτρα, μετά τις σχετικές αποφάσεις. Ο τέταρτος της ομάδας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων είναι ο συνδετικός κρίκος της Επιτροπής που εισηγείται στην κυβέρνηση, με τη Θεσσαλία.

Ο Κώστας Αγοραστός έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματα ενώ είναι καθημερινές οι παρεμβάσεις του, σε επικοινωνιακό, και όχι μόνο επίπεδο, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, πάντα με σκοπό την πιστή τήρηση της εφαρμογής των μέτρων προστασίας.

Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο των κινήσεων διαβεβαιώνουν πως υπάρχουν πολλά σενάρια έτοιμα να υλοποιηθούν, με βάση την πορεία της πανδημίας, τα οποία όλα συγκλίνουν σε ένα κύριο στόχο: την ελάφρυνση, όσο είναι δυνατόν, του συστήματος Υγείας.

Λ.Π.

Πηγή: larissapress.gr

Previous ArticleNext Article