Λάρισα

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης: Την Κυριακή δίνουμε αίμα – κάνουμε μια καρδιά να χτυπά

“Κρατάμε ψηλά… σαν σημαία την τεράστια αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Ορθώνουμε την ανθρωπιά μας, φοράμε το μεγαλύτερο χαμόγελό μας…που δεν μπορεί να κρύψει καμία μάσκα, και δίνουμε αίμα για να κάνουμε μια καρδιά να χτυπά…”.

Με αυτά τα λόγια ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης που συνεχίζει να ανοίγει τη “στρόφιγγα” της προσφοράς αίματος, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επέφερε ο κορωνοϊός, καλεί παλιούς και νέους εθελοντές να “απλώσουν τα χέρια τους” και να σώσουν ζωές με το αίμα τους, στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 20120 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης από τις 8:30π.μ. μέχρι 1:30μ.μ.το μεσημέρι.

“Σε αυτή την πολύτιμη στιγμή που αποτελεί ίσως ιεροτελεστία για την ελπίδα ζωής στο συνάνθρωπό μας, ας είμαστε όλοι εκεί….” τονίζει η Πρόεδρος του Συλλόγου Ειρήνη Μάνη, που μαζί με όλα τα μέλη του συμβουλίου έχουν φροντίσει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της ασφάλειας των εθελοντών.

Εκεί θα βρίσκεται και το Σωματείο “SAVE M.OR.A.S” για την ενημέρωση όλων σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών. Τονίζεται ότι για να γίνει κάποιος δότης , πρέπει να είναι 18 ετών και να μην υπερβαίνει τα 40 έτη .Οσοι αποφασίσουν να δώσουν αίμα την Κυριακή, θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Previous ArticleNext Article