Λάρισα

Συγκλονίζει πατέρας στην Λάρισα 15χρονου που έκανε αλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας: “Ζητώ βοήθεια για να σώσουμε το παιδί”

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ένας Λαρισαίος πατέρας 15χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, προχώρησε σε απόπειρες αυτοκτονίας ενώ νοσηλεύτηκε και στην αιδοψυχιατρική κλινική Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη “με αυτοτραυματισμους και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές κάνοντας κακό στον εαυτό του, καταθλιπτική συμπτωματολογία αυτοκτονικό ιδεασμό”.

Ο πατέρας είναι άνεργος και ζητά βοήθεια για τη μεταφορά του παιδιού σε ιδιωτική κλινική σύγχρονης νοσηλείας και παρακολούθησης 24ώρου βάσεως και ειδικής φαρμακευτικής αγωγής.

Γράφει συγκεκριμένα: Είμαι ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ετών 15 το οποίο είχε νοσηλευτεί στο διάστημα 28 αυγουστου για ένα μήνα στην παιδοψυχιατρική κλινική Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με αυτοτραυματισμους και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές κάνοντας κακό στον εαυτό του, καταθλιπτική συμπτωματολογία αυτοκτονικό ιδεασμό. Στο διάστημα αυτό μέχρι και σήμερα έχουν ξαναγίνει απόπειρες αυτοκτονίας ενώ το παιδί νοσηλεύεται και αυτή τη στιγμή στην κλινική με αποτέλεσμα να χρειάζεται την μεταφορά του σε ιδιωτική κλινική σύγχρονης νοσηλείας και παρακολούθησης 24ώρου βάσεως και ειδικής φαρμακευτικής αγωγής. Ως άνεργος πατέρας ζητώ την οικονομική αμεση βοήθεια σας για να μπορέσουμε να σώσουμε αυτό το παιδί.
Όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό GR7601104820000048261106651. ΤΡΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΈΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΆΝΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ.”

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article