Λάρισα

Συγκλονίζει η ιστορία της 48χρονης που ανασύρθηκε από τον Πηνειό

Συγκλονίζει η ιστορία της 48χρονης Ουκρανής που το μεσημέρι της Δευτέρας αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή της πέφτοντας στα νερά του Πηνειού από την πεζογέφυρα του Αλκαζάρ, καθώς χάρη στις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών στα ΤΕΠ του εφημερεύοντος Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας επέστρεψε πίσω στη ζωή!

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αναίσθητη και χωρίς σφυγμό στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου, ωστόσο χάρη στις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου επανήλθε και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

«Τα χειροκροτήματα και οι φωνές ενθουσιασμού όλων των συναδέλφων όταν ξαναχτύπησε η καρδιά της και είχαμε πλέον σφυγμό ήταν σα να πήραμε το… Μουντιάλ!», μας μετέφερε ιατρική πηγή θέλοντας παράλληλα να αποβάλλει τη φόρτιση και την αγωνία ενός απίστευτου 15λεπτου, με ευτυχή κατάληξη για τη 48χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LP η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ σε μια ακόμη λεπτομέρεια που συγκλονίζει η γυναίκα φέρεται να δούλεψε στο παρελθόν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, οι γιατροί του οποίου την έφεραν κυριολεκτικά πίσω στη ζωή.

larissapress.gr

Previous ArticleNext Article