Αθλητισμός

Συγκλονιστικός ο Βαρυτιμίδης, έκανε την 4η καλύτερη επίδοση στον κόσμο

Μεγάλη διάκριση για τον Ελασσονίτη αθλητή Μπάμπη Βαρυτιμίδη, ο οποίος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ 2020 στο ΟΑΚΑ πήρε την πρωτιά στον ακοντισμό, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο πετυχαίνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ, το 9ο και επίδοση

26.76, που είναι η 4η καλύτερη φετινή στον κόσμο. Επίσης κατέκτησε και ένα ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία, με επίδοση 8.92 μέτρα στην κατηγορία F-55.
Σε δηλώσεις του ο Μπάμπης Βαρυτιμίδης, ο οποίος είναι αθλητής του Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Καλλιθέα Ελασσόνας, επισήμανε τα εξής: «Είμαι σίγουρα πολύ ικανοποιημένος, διότι μετά την τρίμηνη καραντίνα λόγω του κορονοϊού και τις δυσκολίες που είχαμε, η επανεκκίνηση σε μια πανελλήνια διοργάνωση και η παρουσία μου στους αγώνες, ήταν πολύ καλή. Προπονούμαι στη Λάρισα με τον γυμναστή Νίκο Τσιόγκα και οι επιτυχίες μου δεν είναι τυχαίες, γι’ αυτό και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα. Σημείωσα το 9ο πανελλήνιο ρεκόρ, πέτυχα την 4η καλύτερη επίδοση στον κόσμο και ευελπιστώ πως στη συνέχεια θα έρθουν και νέες επιτυχίες, αρκεί να μην έχουμε τα προβλήματα που συναντήσαμε λόγω της πανδημίας και να είναι καλύτερες οι συνθήκες, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην καθημερινότητα για όλο τον κόσμο».
*Αξίζει να αναφέρουμε πως στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο Ελασσονίτης αθλητής του Λημναίου Καστοριάς Δημήτρης Καφές, ο οποίος επίσης είχε καλή παρουσία, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο ακόντιο και την 3η στη σφαίρα.

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article