Λάρισα

Σύγχρονο κολποσκόπιο απέκτησε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ένα σύγχρονο κολποσκόπιο το οποίο αποκτήθηκε μέσω ΕΣΠΑ, παρουσίασε η Ιατρός Στεργιανή Γκριτζέλη Επιμ.Α΄ Μαιευτικής/Γυναικολογίας και τα στελέχη του Μαιευτικού/Γυναικολογικού Τμήματος.

Στην επίσημη παρουσίαση παρευρέθηκε ο  Υποδιοικητής της 5ης Υ.ΠΕ κος Σταύρος Παπαγεωργίου, ο οποίος συνεχάρει  τους Ιατρούς και  τους Νοσηλευτές του Μ/Γ Τμήματος για το έργο τους.

Ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης αναφερόμενος στο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό τόνισε: «άλλο ένα μηχάνημα το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του Γ.Ν. Λάρισας παρουσιάζετε σήμερα. Το Νοσοκομείο μας αλλάζει η προσπάθεια όλων συνεχίζετε».

Το Μ/Γ Τμήμα του Γ.Ν. Λάρισας μετά και την προμήθεια του κολποσκοπίου σύγχρονης τεχνολογίας είναι πλέον σε θέση να λειτουργήσει Ιατρείο κολποσκόπησης και παθολογίας τραχήλου.

Το ιατρείο θα λειτουργεί τρεις ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη –Πέμπτη) στο πλαίσιο των τακτικών εξωτερικών ιατρείων και θα διεκπεραιώνει περιστατικά με παθολογία τραχήλου της μήτρας (παθολογικά test PAP).

Υπεύθυνη του ιατρείου θα είναι η κα Στεργιανή Γκριτζέλη Επιμ.Α΄ Μαιευτικής/Γυναικολογίας με πιστοποίηση στη διαγνωστική κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Κολποσκοπήσεων, HSCCP.

Previous ArticleNext Article